top of page

Reviews

Ik kan een sessie bij deze lieve vrouw zo van 💗💗 aanbevelen. Het is van zo'n pure zuivere energie wat ze channelt, je hoort de Goddelijke energie door haar heen praten. Ik heb persoonlijke sessies gedaan, waarbij ik vragen mocht stellen en de antwoorden waren zo liefdevol, geruststellend en zo resonerend dat je weet dat het klopt. Soms ook confronterend omdat je echt de waarheid hoort, maar dat wil je uiteindelijk ook, want daar kan je mee verder. Of het gaat over de liefde, gezondheid de antwoorden zijn zo'n rijkdom voor je zijn. Zo'n zuivere channel. Ook heb ik groepssessies meegemaakt, prachtig zo*n thuiskomen, badend met elkaar in hele hoge zuivere energie, krijg je zulke mooie inzichten te horen. Daarna ga je zacht, liefdevol en vervullend weer verder. Mensen worden echt in het licht gezegd zo*n avond. Ik zag mensen een enorme transformatie maken van zwaarte naar licht, toen de goddelijke energie vanuit Rachel naar ze sprak. Je voelt de eenheid met elkaar. En daarnaast is Rachel zelf ook een super leuke lieve vrouw die je al het vertrouwen geeft. Ik zou zeker een sessie met haar aanraden of je vast zit of gewoon wat antwoorden wil, 't is superfijn. dank lieverd voor het vertrouwen wat je brengt.

Liefs Ellen🌸

Sinds ik Rachels werk leerde kennen heb ik grote stappen mogen maken, ik raad het dan ook van harte aan. Op een kennismaking voor een groep zag ik dat ze ons allemaal inspireerde. In privé channelings kreeg ik antwoorden waar ik nog steeds van leer als ik ze terugluister. En in de training De waarheid van het zelf leerde ik wie ik werkelijk ben. Ik zal niet meer degene zijn van voor ik Rachel ontmoette en daar ben ik erg dankbaar voor.

Luc

Elke keer dat ik een channeling heb meegemaakt was dat precies wat ik op dat moment nodig had voor wat ik ervaarde op dat moment. En altijd qua energie uitwisseling een uitlijning van energie tijdens het channelen wat mij dan weer dichterbij mijn kern bracht. Dat uitte zich elke keer weer anders. De ene keer een hele grote verschuiving in bewustzijn waar ik aan toe was, de andere keer een bevestiging met waar ik mee bezig was, een andere keer weer een richting geven aan een volgende stap, of waar op te letten. Of het bracht juist heel veel oude emoties omhoog die na een paar dagen verwerking weer heel veel ruimte brachten. Dusss... Het bracht me altijd dichterbij mezelf/een grotere openheid en acceptatie voor wat er is

Dan

De trainingsdag met Rachel Koers 'De waarheid van het zelf' was een dag om nooit te vergeten. De hele dag was ik in contact met dat deel in mij wat verbonden is met iets veel groters: de Goddelijke Bron. Het voelde zo sereen en stil van binnen en alle antwoorden waren er als vanzelf.
Nu ik weet hoe contact te leggen met dit Veld kan ik er zelf weer instappen zodra ik de behoefte voel. Tijdens deze dag hielp de Albron mij - middels Rachel - om dit Veld zodanig goed te doorvoelen dat ik nimmer kan vergeten hoe dat is.
Ik ben nu mijn eigen meester!
Helena

Reviews: Tekst
bottom of page