top of page

Training De waarheid van het zelf

Via de methode die u aangereikt krijgt vanuit de Bron kunt u grote sprongen maken, totaal onafhankelijk van een ander. Zo komt u sneller tot uw waarheid en vallen de illusies van u af. Deze methode is ook fantastisch om toe te passen als u therapeut of healer bent. Het bewustzijn groeit hier enorm snel van.

De waarheid van het zelf methode:

De mens is vergeten wie zij is en wat zij kan.

Deze methode brengt die waarheid direct terug en onderbouwt het zelf, zodat u in één klap duidelijk is wie en wat u eigenlijk bent. Dit mysterie is niet meer zo mysterieus na de workshop of training.

U voelt en ervaart uzelf direct of even met wat hulp. En daar ligt de waarheid. Uw waarheid. Daar is uw vrede. Uw rust. Laat u inspireren en kies voor uzelf!

Deze methode zal u aangereikt worden in een dag.

Programma

 9:00-10:00 Aanvang, voorstelronde

10:00-11:00 Het ware zelf. Hoe kom je daar?

11:00-12:00 De waarheid van het zelf

12:00-13:00 De toepassing van het zelf

13:00-14:00 Pauze

15:00-16:00 De verwachte uitwerking van deze methode

16:00-17:00 Doelmatigheid instellen

Afsluitronde

De locatie is Soulbalance, Broek op Langedijk, maar op aanvraag kan hij ook elders gegeven worden.

Een lunch is inbegrepen, en ook de ondersteunende beschrijving in boekvorm van de Bron. Zo heeft u ook nog een naslagwerk van het geheel en een groter en dieper perspectief dat u altijd kan inlezen.

Max. 4 deelnemers maar bij minder gaat hij ook door.

299,- Het kan in termijnen worden betaald.

Review

De trainingsdag met Rachel Koers 'De waarheid van het zelf' was een dag om nooit te vergeten. De hele dag was ik in contact met dat deel in mij wat verbonden is met iets veel groters: de Goddelijke Bron. Het voelde zo sereen en stil van binnen en alle antwoorden waren er als vanzelf.Nu ik weet hoe contact te leggen met dit Veld kan ik er zelf weer instappen zodra ik de behoefte voel. Tijdens deze dag hielp de Albron mij - middels Rachel - om dit Veld zodanig goed te doorvoelen dat ik nimmer kan vergeten hoe dat is. Ik ben nu mijn eigen meester!

Helena

Training De waarheid van het zelf: Tekst
bottom of page