top of page

Goddelijke channelings en samen zingen

Goddelijke channeling & kristalsongs

Deze twee mooie vrouwen gaan hun gaves weer combineren.
Vorige keer was het zo*n feest met elkaar, de prachtige boodschap vanuit de Bron die ieder kreeg en daarop aangesloten het samen zingen met elkaar wat zo vol vreugde was en het nog meer bekrachtigde. Er was eenheid, een liefdevol bad en vreugde, iedere ziel bracht zijn eigen mooie uniekheid in het veld samen en ging sprankelend weer naar huis. We vierden met elkaar het leven en de reacties waren dit moeten we vaker doen. En wij.. ja we werden er Zelf ook zo blij van, een mooie vreugdevolle samen werking geboren.

Dus bij deze binnenkort gaan we het leven weer samen vieren en tussendoor genieten van Goddelijk baksel. Van te voren wordt de keuken ingedoken of afgestemd iets heerlijks voor de avond te creëren.

Rachel channelt vanuit de Bron en daardoor ontstaat er zo*n mooi veld van liefde, vreugde en harmonie. Één van haar taken is om lichtwerkers weer in hun kracht te zetten en dat doet ze op zo*n mooie manier. De woorden die mensen ontvangen resoneren diep in het zijn, openen gesloten deuren en brengen herkenning, of geven soms net ff dat zetje wat iemand nodig is.

Ellen neemt je mee naar binnen, stemt zich af op de Bron en laat dan als instrument doorklinken wat er mag zijn. Ze krijgt de nummers door die aansluiten bij de persoon, de energie en het veld wat aanwezig is. En die zingen we dan samen, waardoor de mooie boodschap die Rachel gebracht heeft nog meer wordt geïntegreerd, bekrachtigd.

Het Samen zingen opent heldere velden van vreugde en liefde, de resonantie van de teksten die we zingen zijn daarom belangrijk, omdat ze diep in onze energie, lichaam & harten doordringen. Samen zingen vanuit het hart is dus heel helend en vreugdevol en wat in deze avond ontstaat, is precies wat ieder in de groep nodig is.

Voel je de resonantie en vooral het plezier om te komen, je bent zo welkom.


App dan naar Rachel 06-51316073 of Ellen 06-40583261 strelingenvandeziel@hotmail.com en pb op facebook mag ook.

Tijd: 20:00 ~ ... (zo rond 22:30)
Energie Bedrag: 35€

Er is ruimte voor 8 liefhebbers.  

Goddelijke channelings en samen zingen: Tekst
bottom of page